Medical Affairs & Training

Medical Affairs Training

Privacy Statement - Terms for submitting your Curriculum Vitae

Thank you for your interest in submitting your CV to the company Creative Pharma Services S.A. (hereinafter referred to as the "Company"). By submitting your CV to the Company, we are given the opportunity to review your information and, if we feel that it meets the formal requirements for a job position, we may contact you to provide any other required information or to arrange an interview appointment. By sending your CV to us you accept the following terms:

TERMS

  1. When you submit your CV to the Company, we collect and process your data to assess your professional skills and competencies and to examine possibilities of cooperation. Processing of data is based on consent. You may withdraw your consent at any time by sending email to career@creativephs.com with subject "REVOKE”. In that case we will not be able to examine possibilities of cooperation. 
  2. Access to your data may only be provided to our duly authorized employees. In case we need to transfer your data to other companies, to which the Company offers Human Resources Management Services (our "Clients”), we will contact you and ask for your consent. 
  3. When you submit your CV in response to a job announcement published by the Company, we will retain your CV for six (6) months after completion of the hiring process. If you provide your consent for further processing or when you submit your CV on voluntary basis, we will retain your CV for two (2) years. After the expiry of the retention period, the Company may ask you to renew your consent and process your data for another two (2) years. 
  4. Data collected are kept in digital format and with safety at Company’s premises.
  5. You declare that:
    • You provide accurate and true information.
    • You do not provide information on criminal convictions and offenses or specific categories of personal data (such as information on political opinions, religious or philosophical beliefs, trade union membership, genetic or biometric data, health data, etc.)
    • You do not provide information related to a third party, unless explicitly authorized by the third party.
    • When you submit your CV via the website www.creativephs.com, you acknowledge, agree and accept the "Data Protection Policy”.
  6. You have the right to request:
    • Access to your personal data. 
    • Rectification of your personal data, if they are inaccurate or incomplete.
    • Deletion of your personal data, to the extent permitted by Law.
    • Restriction of processing of your personal data, to the extent permitted by Law.
    • Portability of your data
    • To withdraw your consent at any time. 

If you have any request or question regarding this policy, you may email us or send us a written request, using our contact details set out below. If you wish to exercise any of the above rights, we advise you to use our "Data Subject Request Form" (English version / Greek version) and submit it to the following contact details.

Creative Pharma Services S.A.
286 Kifisias Ave., Halandri 152 32, Athens, Greece
Tel: +30 210 32 59 350
Fax: +30 210 32 59 380
dpo@creativephs.com

If you believe that your data protection rights have been violated, you have the right to lodge a complaint with the Hellenic Data Protection Authority (www.dpa.gr).

Δήλωση Απορρήτου  - Όροι υποβολής του Βιογραφικού σας Σημειώματος 

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την υποβολή του βιογραφικού σας στην εταιρεία Creative Pharma Services S.A. (εφεξής στο παρόν ως η "Εταιρεία"). Υποβάλλοντας το βιογραφικό σας στην Εταιρεία, μας επιτρέπετε να αξιολογήσουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε, και, εάν κρίνουμε πως πληρούνται οι επίσημες προϋποθέσεις για κάποια θέση εργασίας, μπορεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να μας παράσχετε κάθε άλλη πληροφορία ή για να προγραμματίσουμε κάποια συνάντηση για συνέντευξη. Στέλνοντάς μας το βιογραφικό σας, αποδέχεστε τους ακόλουθους όρους:

  1. Όταν υποβάλλετε το βιογραφικό σας στην Εταιρεία, συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας, προκειμένου να αξιολογήσουμε τις επαγγελματικές σας δεξιότητες και ικανότητες και προκειμένου να εξετάσουμε τις πιθανότητες συνεργασίας. Η επεξεργασία των δεδομένων σας βασίζεται στη συναίνεσή σας. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση σας στέλνοντας email στη διεύθυνση career@creativephs.com με θέμα "ΑΝΑΚΛΗΣΗ”. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα είμαστε σε θέση να εξετάσουμε τις πιθανότητες συνεργασίας. 
  2. Πρόσβαση στα δεδομένα σας παρέχεται μόνο στους δεόντως εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους μας. Εάν χρειαστεί να διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας σε άλλες εταιρείες, στις οποίες η Εταιρεία παρέχει Υπηρεσίες Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (οι «Πελάτες» μας), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας.
  3. Όταν υποβάλλετε το βιογραφικό σας κατόπιν ανακοίνωσης θέσης εργασίας που δημοσίευσε η Εταιρεία, θα διατηρούμε το βιογραφικό σας για έξι (6) μήνες μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης. Εάν παρέχετε την συγκατάθεσή σας για επιπλέον επεξεργασία ή όταν υποβάλλετε το βιογραφικό σας με δική σας πρωτοβουλία, θα διατηρούμε το βιογραφικό σας για δύο (2) έτη. Μετά τη λήξη της περιόδου διατήρησης, η Εταιρεία μπορεί να σας ζητήσει να ανανεώσετε την συγκατάθεσή σας και να επεξεργάζεται τα δεδομένα σας για δύο (2) ακόμα έτη. 
  4. Τα δεδομένα που συλλέγονται διατηρούνται σε ψηφιακή μορφή και με ασφάλεια στις εγκαταστάσεις της Εταιρείας. 
  5. Δηλώνετε ότι:
    • Παρέχετε ακριβείς και αληθείς πληροφορίες.
    • Δεν παρέχετε πληροφορίες σχετικά με καταδίκες για εγκλήματα και αδικήματα ή ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων (όπως πληροφορίες σχετικά με πολιτικές απόψεις, θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, συμμετοχή σε συνδικαλιστικές οργανώσεις, γενετικά ή βιομετρικά δεδομένα, δεδομένα υγείας κλπ).
    • Δεν παρέχετε πληροφορίες σχετικά με τρίτο μέλος, εκτός αν σας έχει εξουσιοδοτήσει προς τούτο ρητά το τρίτο μέλος.
    • Όταν υποβάλλετε το βιογραφικό σας μέσω της ιστοσελίδας www.creativephs.com, αναγνωρίζετε, συμφωνείτε και αποδέχεστε την «Πολιτική Προστασίας Δεδομένων».
  6. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε:
    • Πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα. 
    • Διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων, εάν είναι ανακριβή ή ελλιπή. 
    • Διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων, στον βαθμό που επιτρέπεται από τον Νόμο.
    • Περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, στον βαθμό που επιτρέπεται από τον Νόμο.
    • Φορητότητα των δεδομένων σας.
    • Να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. 

Εάν έχετε οποιοδήποτε αίτημα ή ερώτημα σχετικά με την παρούσα πολιτική, μπορείτε να μας στείλετε email ή γραπτό αίτημα, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρατίθενται παρακάτω. Εάν θέλετε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα ως άνω δικαιώματα, σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε την «Φόρμα Αιτήματος Υποκειμένου» (Αγγλική έκδοση / Ελληνική έκδοση) και να την υποβάλετε στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας.  

Creative Pharma Services S.A.
Λεωφ. Κηφισίας 286, Χαλάνδρι, 152 32, Αθήνα, Ελλάδα
Τηλ: +30 210 32 59 350
Fax: +30 210 32 59 380

Εάν πιστεύετε ότι τα δικαιώματά σας για προστασία των προσωπικών σας δεδομένων έχουν παραβιαστεί, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων (www.dpa.gr).

Creative Pharma Services is an ISO certified company

HQ: 286 Kifisias Ave., Halandri 152 32, Athens, Greece
Tel:  +30 210 32 59 350
Fax: +30 210 32 59 380
info@creativephs.com