Πολιτική Προστασίας Δεδομένων

Στην Creative Pharma Services S.A (εφεξής, η “Εταιρεία” ή “εμείς”), δεσμευόμαστε να σεβόμαστε και να διαφυλάσσουμε την ιδιωτικότητά σας και να συμμορφωνόμαστε με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων και απορρήτου. Μοιραζόμαστε μαζί σας αυτή την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε σχέση με τους παρακάτω σκοπούς:

  1. Επεξεργασία δεδομένων των επισκεπτών της ιστοσελίδας creativephs.com («Ιστοσελίδα»). Μπορείτε να βρείτε σχετικές πληροφορίες στην ενότητα «Ενημέρωση Προστασίας Δεδομένων Ιστοσελίδας».
  2. Επεξεργασία δεδομένων των Συνεργατών μας. Μπορείτε να βρείτε σχετικές πληροφορίες στην ενότητα «Ενημέρωση Προστασίας Δεδομένων Συνεργατών».
  3. Τα δικαιώματα που έχετε σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Μπορείτε βρείτε σχετικές πληροφορίες στην ενότητα «Τα Δικαιώματά σας».

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από τους παρόντες όρους, από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού νομικού πλαισίου για την προστασία των δεδομένων, συμπεριλαμβανομένου του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (2016/679) και των σχετικών αποφάσεων, κατευθυντήριων γραμμών και κανονισμών.

1. Ενημέρωση Προστασίας Δεδομένων Ιστοσελίδας

Η παρούσα Ενημέρωση Προστασίας Δεδομένων Ιστοσελίδας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος και ενσωματώνεται στους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας μας και μπορεί να υπόκειται σε τροποποιήσεις. Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε τακτικά την Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων, ώστε να ενημερώνεστε σχετικά με τυχόν τροποποιήσεις. Με την επίσκεψη και την πλοήγηση στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων όπως ισχύει. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν σημαντικές τροποποιήσεις, θα φροντίσουμε για τη κοινοποίηση σχετικής ειδοποίησης προς τους επισκέπτες της Ιστοσελίδας μας.

Η παρούσα Ενημέρωση εξηγεί πώς συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και / ή χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που λαμβάνουμε μέσω της Ιστοσελίδας μας και των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνουμε (από κοινού εφεξής ως “Ιστοσελίδα”) και τα οποία σχετίζονται με την παρούσα Ενημέρωση, όπως κάθε φορά ισχύει. Η παρούσα Ενημέρωση περιγράφει επίσης πώς συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε, χρησιμοποιούμε και κοινοποιούμε τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε. Επίσης περιγράφει τις επιλογές σας σχετικά με τη χρήση, την πρόσβαση, τη μεταφορά, τη διόρθωση και τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων.

1.1 Πληροφορίες που συλλέγουμε

Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς για να παρέχουμε τις υπηρεσίες που ζητάτε. Στο πλαίσιο αυτό , είναι απαραίτητο να μπορούμε να συλλέγουμε και να χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική.

1.2 Πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς
i. Επικοινωνία

Όταν υποβάλετε τα στοιχεία σας με την φόρμα επικοινωνίας, συλλέγουμε και διατηρούμε τα δεδομένα σας αποκλειστικά για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας. Σε αυτό το πλαίσιο, συλλέγουμε το όνομά σας, το επώνυμό σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email), τον αριθμό τηλεφώνου σας, την εταιρεία στην οποία εργάζεστε, καθώς και όσα άλλα δεδομένα επιλέξετε να συμπεριλάβετε στο μήνυμά σας.

ii. Υποβολή βιογραφικού

Όταν υποβάλετε το βιογραφικό σας στην εταιρεία μέσω του λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου career@creativephs.com ή μέσω άλλης εφαρμογής της Ιστοσελίδας, συλλέγουμε και διατηρούμε το email σας και τις προσωπικές πληροφορίες που συμπεριλαμβάνετε στο βιογραφικό σας, όπως:

  • στοιχεία ταυτοποίησης (όνομα, επώνυμο)
  • στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο, email)
  • πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευσή και τις δεξιότητές σας
  • πληροφορίες σχετικά με την επαγγελματική εμπειρία σας
  • τη θέση που σας ενδιαφέρει

Οι παραπάνω πληροφορίες μας είναι απαραίτητες για να αξιολογήσουμε την εκπαίδευση και τις επαγγελματικές σας δεξιότητες και για να είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας εάν κρίνουμε ότι οι ιδιότητές σας είναι κατάλληλες για κάποια συγκεκριμένη θέση. Η Εταιρεία δεν ευθύνεται αν επιλέξετε να αποκαλύψετε εμπιστευτικές πληροφορίες ή ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα ή δεδομένα ειδικών κατηγοριών κατά την υποβολή του βιογραφικού σας.

1.3 Δεδομένα που συλλέγουμε με αυτοματοποιημένα μέσα

Όταν χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα μας, η συσκευή σας μας παρέχει αυτόματα δεδομένα, ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και να προσαρμόσουμε την ανταπόκρισή μας σε εσάς. Ο τύπος πληροφοριών που συλλέγουμε με αυτοματοποιημένα μέσα περιλαμβάνει γενικά τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή σας, όπως τη διεύθυνση IP ή άλλο αναγνωριστικό στοιχείο της συσκευής, τον τύπο συσκευής που χρησιμοποιείτε και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Τα δεδομένα που συλλέγουμε μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν πληροφορίες χρήσης και στατιστικά στοιχεία σχετικά με την αλληλεπίδρασή σας με τον ιστότοπο. Επίσης μπορούν να περιλαμβάνουν με τις διευθύνσεις URL των ιστοσελίδων που επισκεφτήκατε, τις διευθύνσεις URL των αναφερόμενων σελίδων και των σελίδων εξόδου (referring / exit pages), τις προβολές σελίδων, το χρόνο παραμονής σε μια σελίδα, τον αριθμό των “clicks”, τον τύπο της πλατφόρμας, τα δεδομένα τοποθεσίας (εάν έχετε ενεργοποιήσει την πρόσβαση στην τοποθεσία σας στην φορητή συσκευή σας), και άλλες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιήσατε την πλατφόρμα.

Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται χρησιμοποιώντας Cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες παρακολούθησης. Σας συνιστούμε να ελέγξετε την Πολιτική Cookies μας, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα Cookies, τον τρόπο χρήσης τους και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε τη χρήση τους.

1.4 Γιατί συλλέγουμε τα δεδομένα σας

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας αποκλειστικά για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Επικοινωνία

Όταν υποβάλετε τα στοιχεία σας στην φόρμα επικοινωνίας, θα τα χρησιμοποιήσουμε για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας προσφέρουμε τις πληροφορίες ή/και τις υπηρεσίες που ζητήσατε. Η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της ζητηθείσας υπηρεσίας.

  • Υποβολή βιογραφικού

Όταν υποβάλετε το βιογραφικό σας σημείωμα μέσω της Ιστοσελίδας, θα συλλέξουμε τα δεδομένα σας και θα τα επεξεργαστούμε για να εκτιμήσουμε τις εργασιακές ικανότητες και τις δεξιότητές σας και να εξετάσουμε την πιθανότητα συνεργασίας. Η επεξεργασία των στοιχείων σας βασίζεται στην συγκατάθεσή σας. Μπορείτε να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε στέλνοντας email στη διεύθυνση career@creativephs.com με θέμα «ΑΝΑΚΛΗΣΗ». Σε αυτή την περίπτωση, δεν θα είμαστε σε θέση να εξετάσουμε την πιθανότητα συνεργασίας μας.

  • Βελτίωση παρεχόμενων υπηρεσιών

Διατηρούμε τα δεδομένα σας και το ιστορικό χρήσης των υπηρεσιών μας προκειμένου να εξάγουμε στατιστικά στοιχεία που μας επιτρέπουν να αξιολογούμε καλύτερα τις επισκέψεις και την πλοήγηση των χρηστών μέσω της ιστοσελίδας μας, έτσι ώστε να βελτιωθεί το περιεχόμενο και η δομή της. Η επεξεργασία των δεδομένων βασίζεται στο έννομο συμφέρον της εταιρείας να παρακολουθεί την ανταπόκριση των πελατών στις υπηρεσίες της και να τις βελτιώνει.

  • Νόμιμες υποχρεώσεις και αξιώσεις

Όταν συντρέχει νόμιμη υποχρέωσή μας, θα παράσχουμε τα στοιχεία σας στις αρμόδιες αρχές. Θα διατηρήσουμε και θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας στο βαθμό που απαιτείται για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.

Όσον αφορά τη χρήση των Δεδομένων που συλλέγονται μέσω των Cookies, δείτε την Πολιτική Cookies.

1.5 Αποδέκτες των δεδομένων σας

Πρόσβαση στα στοιχεία σας μπορούν να έχουν μόνο κατάλληλα εξουσιοδοτημένοι εργαζόμενοί μας ή εξωτερικοί συνεργάτες που ενεργούν για λογαριασμό μας, για τους ανωτέρω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας, παρέχοντάς μας υπηρεσίες πληροφορικής για την καταγραφή και αποθήκευση των στοιχείων σας, ή/και υπηρεσίες λειτουργίας της Ιστοσελίδας μας. Η Εταιρεία δεν μεταφέρει ή αποκαλύπτει τα προσωπικά σας εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ).

1.6 Διάρκεια της επεξεργασίας

Η περίοδος διατήρησης μπορεί να διαφέρει σημαντικά ανάλογα με τον τύπο των δεδομένων και τον τρόπο χρήσης τους. Ο προσδιορισμός του χρόνου διατήρησης των δεδομένων βασίζεται σε κριτήρια όπως νόμιμες προθεσμίες διατήρησης, εκκρεμείς ή πιθανές διαφορές, πνευματική ιδιοκτησία ή δικαιώματα ιδιοκτησίας, συμβατικές απαιτήσεις, επιχειρησιακές οδηγίες ή ανάγκες και ιστορική αρχειοθέτηση. Θα διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για να ανταποκριθούμε στο αίτημα επικοινωνίας σας και για 1 έτος από τη διεκπεραίωση της επεξεργασίας του αιτήματός σας ή τη θέση του στο αρχείο. Εφόσον υποβάλετε το βιογραφικό σας ως απάντηση σε ανακοίνωση της Εταιρείας για αναζήτηση προσωπικού για την πλήρωση συγκεκριμένης θέσης, θα διατηρήσουμε το βιογραφικό σας σημείωμα για έξι (6) μήνες από την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης. Εάν παρέχετε την συγκατάθεσή σας ή υποβάλετε το βιογραφικό σας οικειοθελώς, θα διατηρούμε το βιογραφικό σας για δύο (2) έτη.

2. Ενημέρωση Προστασίας Δεδομένων Συνεργατών

2.1 Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγουμε

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε ενδεικτικά τις παρακάτω κατηγορίες προσωπικών δεδομένων συνεργατών μας και άλλων προσώπων με τα οποία επικοινωνούμε για επαγγελματικούς σκοπούς:

  1. Στοιχεία ταυτοποίησης (όνομα, επώνυμο, και, όπου εφαρμόζεται, π.χ. συμβάσεις, αριθμό ταυτότητας, υπογραφή),
  2. Στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνο, email),
  3. Στοιχεία απαραίτητα για την εκτέλεση πληρωμών (περιλαμβανομένων ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά του αριθμού φορολογικού μητρώου, του αριθμού τραπεζικού λογαριασμού, των στοιχείων του δικαιούχου),
  4. Στην περίπτωση νομικών προσώπων, πληροφορίες σχετικά με τους νόμιμους εκπροσώπους τους (όνομα, επώνυμο, υπογραφή),
  5. Κάθε άλλη πληροφορία που αποκαλύπτετε στην Εταιρεία και είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της επαγγελματικής μας σχέσης.
2.2 Γιατί επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας για τους εξής σκοπούς:

  1. Για σκοπούς επιχειρηματικής ανάπτυξης και εξέλιξης,
  2. Για την εκτέλεση της συμβατικής μας σχέσης,
  3. Για να συμμορφωνόμαστε με τις κανονιστικές μας υποχρεώσεις, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμιστικών απαιτήσεων και των εσωτερικών πολιτικών,
  4. Για την οργάνωση και εκτέλεση των επιχειρηματικών μας εργασιών, όπως για την εκτέλεση πληρωμών, την επικοινωνία και τη διαχείριση των σχέσεών μας μαζί σας,
  5. Για σκοπούς εσωτερικών και εξωτερικών ελέγχων,
  6. Για να απαντάμε σε επίσημα αιτήματα των αρχών,
  7. Για τη θεμελίωση, άσκηση και υποστήριξη νομικών αξιώσεων.

Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για:

  1. Την εκτέλεση της συμβατικής μας σχέση,
  2. Για την διασφάλιση της συμμόρφωσης με τις νομικές μας υποχρεώσεις, και
  3. Για να επιδιώκουμε τα έννομα συμφέροντα και τα έννομα συμφέροντα τρίτων μερών.
2.3 Αποδέκτες των δεδομένων σας

Για τους παραπάνω σκοπούς, τα δεδομένα σας θα τυγχάνουν επεξεργασίας από τους εξουσιοδοτημένους εργαζόμενους της Εταιρείας. Μπορεί να μεταφέρουμε δεδομένα σας σε άλλες εταιρείες ή πρόσωπα που σχετίζονται με την Εταιρεία, όταν αυτό είναι απαραίτητο για τους σκοπούς της επεξεργασίας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, εκείνα τα μέρη ενεργούν είτε ως ανεξάρτητοι υπεύθυνοι επεξεργασίας, καθορίζοντας τα μέσα και τους σκοπούς της επεξεργασίας, είτε ως εκτελούντες την επεξεργασία εκ μέρους της Εταιρείας. Και στις δύο περιπτώσεις, εφαρμόζεται αυτή η δήλωση απορρήτου. Όσα προσωπικά δεδομένα είναι απαραίτητα για τους σκοπούς της κάθε επεξεργασίας μεταφέρονται στις παρακάτω κατηγορίες αποδεκτών:

  • σε εξωτερικούς προμηθευτές, οι οποίοι παρέχουν σε εμάς υπηρεσίες πληροφορικής, φορολογικές ή νομικές συμβουλές και άλλες υπηρεσίες,
  • σε εθνικές και διεθνείς ρυθμιστικές, φορολογικές και άλλες αρχές και δημόσια όργανα ή δικαστήρια ή άλλες νομικές αρχές, όταν απαιτείται από νόμο ή κανονισμό ή κατόπιν επίσημης εντολής,
  • σε άλλους συνεργάτες μας όταν είναι απαραίτητο για την εκτέλεση των συναλλαγών που έχουν ζητηθεί,
  • σε τρίτα μέρη που διενεργούν ελέγχους στην Εταιρεία στο πλαίσιο των σχετικών ρυθμιστικών μας απαιτήσεων, των σχέσεών μας με πελάτες ή των υποχρεώσεών μας βάσει της εφαρμοστέας νομοθεσίας.

Η Εταιρεία δεν μεταφέρει ή αποκαλύπτει τα προσωπικά σας εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ).

2.4 Διατήρηση των δεδομένων

Η περίοδος διατήρησης των δεδομένων μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την κατηγορία των δεδομένων. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διατηρούνται για μέγιστη περίοδο 10 ετών μετά τη λήξη της συμβατικής μας σχέσης, εκτός εάν προβλέπεται παράταση της περιόδου διατήρησης από σύμβαση, νόμο ή εξαιτίας εκκρεμών νομικών υποθέσεων. Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται με ασφάλεια σε ηλεκτρονική ή/και σε έγχαρτη μορφή στις εγκαταστάσεις της Εταιρείας.

3. Τα δικαιώματα σας

Η εταιρεία μας διασφαλίζει τα δικαιώματά σας όσον αφορά την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και την άσκησή τους.

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε:

  • Πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και πληροφορίες σχετικά με το ποια δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε, τους σκοπούς της επεξεργασίας, τους αποδέκτες και τη διάρκεια της επεξεργασίας.
  • Διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων αν είναι ανακριβή ή ελλιπή.
  • Διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων, εκτός εάν η επεξεργασία τους είναι απαραίτητη για την άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων της Εταιρείας ή τρίτων, για την εκπλήρωση νομικής υποχρέωσης, για λόγους δημόσιου συμφέροντος ή για την υπεράσπιση των νομίμων δικαιωμάτων μας ενώπιον δικαστικών ή άλλων αρχών.
  • Περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων μόνο για συγκεκριμένους σκοπούς.
  • Φορητότητα των δεδομένων σας, δηλαδή να λάβετε τα δεδομένα που έχετε παράσχει σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο μορφότυπο ή να ζητήσετε την αποστολή τους σε τρίτο που θα ορίσετε.
  • Να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, εφόσον η επεξεργασία τους βασίζεται στην συγκατάθεση

Εάν έχετε οποιοδήποτε αίτημα ή ερώτημα σχετικά με την παρούσα πολιτική, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας. Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματά σας, σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε την “Φόρμα Αιτήματος Υποκειμένου των Δεδομένων” (Αγγλική έκδοση / Ελληνική έκδοση) και να την υποβάλετε στα στοιχεία επικοινωνίας μας.

Creative Pharma Services S.A.
Λεωφ. Κηφισίας 286, Χαλάνδρι 152 32, Αθήνα, Ελλάδα
Τηλ: +30 210 32 59 350
Fax: +30 210 32 59 380
dpo@creativephs.com

Εάν πιστεύετε ότι τα δικαιώματά σας σχετικά με την προστασία δεδομένων έχουν παραβιαστεί, μπορείτε να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr)

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.